Instellen zoekopdracht.
Je kunt je zoekopdracht van leerbanenmarkt.nl bewaren. Je ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe zoekresultaten zijn.
De zoekopdracht hieronder is nu opgeslagen. Na activatie is deze actief. Het is mogelijk om meerdere zoekopdrachten per e-mailadres op te slaan.
Opslaan zoekopdracht '{{zoekOpdrachtData.Termen}}' (in opleiding) (in bedrijfsnaam) in '{{zoekOpdrachtData.PlaatsPostcode }}' met een straal van {{zoekOpdrachtData.Straal}}km in {{l.Naam}}.
{{filter.Code}} - {{optie.Omschrijving}}Je kunt je altijd afmelden voor de zoekopdracht, gebruik hiervoor de link in de e-mail.
Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden.
Bekijk je e-mail.
We hebben een e-mail gestuurd om de zoekopdracht te activeren. Het kan zijn dat deze in de spam terecht is gekomen.
4 leerbanen gevonden..
Gastheer/-vrouw
Bistrôt Chapeau
- Startdatum 01-09-2024
- Plaats Blaricum
- Instroom Zij-instroom
Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein, jong en enthousiast team waarbij je als leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Je werkt vrijwel altijd één op één met je leermeester, ..
Bistrôt Chapeau
Huizerweg 1
Zelfstandig werkend kok
Bistrôt Chapeau
- Startdatum 01-01-2024
- Plaats Blaricum
- Instroom Zij-instroom
Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein team waarbij de leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Leermeester Nicky Quarz (1982) werkte op het allerhoogste niveau, als sous-chef onder ..
Bistrôt Chapeau
Huizerweg 1
Kok
Bistrôt Chapeau
- Startdatum 16-01-2024
- Plaats Blaricum
- Instroom Zij-instroom
Bij Chapeau koken we klassiek Franse gerechten. De basis van de hedendaagse keuken, maar dan wel zoals het ooit bedoeld is. Alles wordt ambachtelijk gemaakt in eigen keuken. Van mayonaises tot sauzen en ..
Bistrôt Chapeau
Huizerweg 1
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Bistrôt Chapeau
- Startdatum 01-01-2024
- Plaats Blaricum
- Instroom Zij-instroom
Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein team waarbij de leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Geen eenzijdige opdrachten maar heel breed opgeleid worden in een luxe restaurant.
Bistrôt Chapeau
Huizerweg 1