Hoe neem ik contact op?

Leerbanenmarkt.nl helpt je bij het vinden van een geschikte leerplaats bij een erkend leerbedrijf. Kom je er niet uit? Kijk bij de meest gestelde vragen. Heb je al contact met het UWV, de gemeente, het leer-werkloket of een andere professional die jou helpt in je zoektocht? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de contactpersoon van die organisatie.

Zoek je contact over Leerbanenmarkt?

Bel, chat of mail ons
Heb je een vraag over de site, of kan je niet goed overweg met de zoekbalk om een goede leerbaan voor jou te vinden, neem dan contact op met de Servicedesk van SBB via 088 338 00 00 of gebruik de chat die je rechts in je scherm ziet staan. De Servicedesk is bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. Je kan ook een bericht sturen via het contactformulier

Meldpunt voor de professional
Kun je als professional voor een groep werkzoekenden niet voldoende leerbanen vinden? Of zijn er  voor een werkzoekende speciale wensen? Maak dan hiervan een melding. Een adviseur van SBB uit  de regio neemt dan zo spoedig mogelijk contact op. 

Heb je een klacht?

Heb je een klacht over je leerbaan? Op deze pagina leggen we uit hoe je een klacht kunt indienen. Je komt dan op de site van SBB, de organisatie die verantwoordelijk is voor leermarkt.nl.

Postadres
Postbus 7259
2701 AG Zoetermeer

SBB: Samenwerkingsorganisatie Bedrijfsleven Beroepsonderwijs.
Leerbanenmarkt.nl is de door SBB ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van OCW en het Ministerie van SZW.