Instellen zoekopdracht.
Je kunt je zoekopdracht van leerbanenmarkt.nl bewaren. Je ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe zoekresultaten zijn.
De zoekopdracht hieronder is nu opgeslagen. Na activatie is deze actief. Het is mogelijk om meerdere zoekopdrachten per e-mailadres op te slaan.
Opslaan zoekopdracht '{{zoekOpdrachtData.Termen}}' (in opleiding) (in bedrijfsnaam) in '{{zoekOpdrachtData.PlaatsPostcode }}' met een straal van {{zoekOpdrachtData.Straal}}km in {{l.Naam}}.
{{filter.Code}} - {{optie.Omschrijving}}Je kunt je altijd afmelden voor de zoekopdracht, gebruik hiervoor de link in de e-mail.
Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden.
Bekijk je e-mail.
We hebben een e-mail gestuurd om de zoekopdracht te activeren. Het kan zijn dat deze in de spam terecht is gekomen.
5 leerbanen gevonden..
Gastheer/-vrouw
Ratatouille
- Startdatum 01-02-2025
- Plaats Haarlem
- Instroom Zij-instroom
De student maakt onderdeel uit van het service team en zal zich bezig houden met voorbereidende werkzaamheden, serveren van gerechten en dranken aan gasten en afrondende werkzaamheden. Ook toelichten van ..
Ratatouille
Spaarne 96
Zelfstandig werkend kok
Ratatouille
- Startdatum 01-02-2025
- Plaats Haarlem
- Instroom Zij-instroom
Als zelfstandig werkend kok werk je in de keuken van ons restaurant en je bereidt zelfstandig alle gerechten. Dat betekent het voorbereidend snijwerk, bouillon trekken, het koken zelf en het presenteren ..
Ratatouille
Spaarne 96
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Ratatouille
- Startdatum 01-02-2025
- Plaats Haarlem
- Instroom Zij-instroom
Kom bij ons als leerling werken. Dan zul je mee proeven wat de Horeca je brengt op het hoogste niveau. Samenwerken met collega's die alle facetten van de horeca al hebben gezien. Hier kun je veel van leren. ..
Ratatouille
Spaarne 96
Kok
Ratatouille
- Startdatum 01-02-2025
- Plaats Haarlem
- Instroom Zij-instroom
Als zelfstandig werkend kok werk je in de keuken van ons restaurant en je bereidt zelfstandig alle gerechten. Dat betekent het voorbereidend snijwerk, bouillon trekken, het koken zelf en het presenteren ..
Ratatouille
Spaarne 96
Gespecialiseerd kok
Ratatouille
- Startdatum 01-02-2025
- Plaats Haarlem
- Instroom Zij-instroom
Als zelfstandig werkend kok werk je in de keuken van ons restaurant en je bereidt zelfstandig alle gerechten. Dat betekent het voorbereidend snijwerk, bouillon trekken, het koken zelf en het presenteren ..
Ratatouille
Spaarne 96