Leerbaan
Zelfstandig werkend kok
Bowling De Rode Loper B.V.Per direct
Werkdagen in overleg
MBO-certificaat
Praktijkverklaring
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
BD
Bowling De Rode Loper B.V.
Telefoonnummer: +31681230505
E-mail: info@bowlingstadskanaal.nl
Website: http://www.bowlingstadskanaal.nl
Contact persoon:
Heildina Kruit
T: +31681230505
E: info@bowlingstadskanaal.nl
Wat leer je?
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket