Leerbaan
Vakexpert voeding, technologie en techniek
Brouwerij Klein DuimpjePer direct
Werkdagen 4
Wie zoeken wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
BK
Brouwerij Klein Duimpje
Telefoonnummer: +31629526609
E-mail: info@kleinduimpje.nl
Website: http://www.kleinduimpje.nl
Contact persoon:
Erik Bouman
T: +31629526609
E: info@kleinduimpje.nl
Wat leer je?
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P3-K1
Productieproces optimaliseren
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
- P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
- P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P3-K1
Productieproces optimaliseren
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
- P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
- P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie