Leerbaan
Patissier
Hotel de l'EuropePer direct
Werkdagen 4
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
HD
Hotel de l'Europe
Telefoonnummer: +31205311777
E-mail: kbolding@deleurope.com
Contact persoon:
Kia Bolding
T: +31643199477
E: kbolding@deleurope.com
Wat leer je?
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloerBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproductenBehoort niet tot het takenpakket
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloerBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproductenBehoort niet tot het takenpakket