Leerbaan
Meewerkend horeca ondernemer
Restaurant 'De Haas'1-1-2026
Werkdagen in overleg
MBO-certificaat
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
R'
Restaurant 'De Haas'
Telefoonnummer: +31525681737
E-mail: info@restaurantdehaas.nl
Website: http://www.restaurantdehaas.nl
Contact persoon:
Gerrit-Jan Vos
T: +31525681737
E: info@restaurantdehaas.nl
Wat leer je?
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciƫle activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiƫn
- B1-K2-W4Bewaakt financiƫn
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P3-K1
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creƫert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciƫle activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P3-K1
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creƫert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiƫn
- B1-K2-W4Bewaakt financiƫn
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken