Leerbaan

Manager/ondernemer horeca

Restaurant Lieve Lente

de student gaat meewerken in de bediening en alle leidinggevende aspecten uitvoeren

Praktijkverklaring
vanaf 2000 bruto per maand
Salaris in overleg
Per direct
Werkdagen 4
MBO-certificaat

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Salaris en mogelijkheden

RL
Restaurant Lieve Lente

Telefoonnummer: +31135284410
Contact persoon:
René Kox
T: +31135286238
E: info@lievelente.nl

Wat leer je?

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Behoort niet tot het takenpakket

Opleiders in de buurt

  • SVO vakopleiding foodHooghuisstraat 24 Eindhoven

    Hooghuisstraat 245611GT Eindhoven

Stap:

Wat zoek je?

Welk beroep zoek je?

Waar wil je zoeken?

Leerbaan zoeken