Leerbaan

Kok

Brasserie IJzer
Praktijkverklaring
Per direct
Werkdagen in overleg
MBO-certificaat

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Salaris en mogelijkheden

BI
Brasserie IJzer

Telefoonnummer: +31728885574
Contact persoon:
Pieter Bas-Bonnier
T: +31728885574
E: info@brasserieijzer.nl

Wat leer je?

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Opleiders in de buurt

  • Talland CollegeLocatie Heerhugowaard

    Umbriëllaan 21702 AJ Heerhugowaard

  • SVO vakopleiding foodSVO Alkmaar, Olympiaweg

    Olympiaweg 29C1816MJ Alkmaar

  • VonkSchagen, Hofstraat

    Hofstraat 131741 CD Schagen

Stap:

Wat zoek je?

Welk beroep zoek je?

Waar wil je zoeken?

Leerbaan zoeken