Leerbaan
Boulanger
BisschopsmolenPer direct
Werkdagen in overleg
MBO-certificaat
Praktijkverklaring
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
B
Bisschopsmolen
Telefoonnummer: +31433270613
E-mail: info@bisschopsmolen.nl
Website: http://www.bisschopsmolen.nl
Contact persoon:
Frank van Eerd
T: +31433270613
E: info@bisschopsmolen.nl
Wat leer je?
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereiden assortiment boulangerie
B1-K1
- B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten
B1-K1
Bereiden assortiment boulangerie
B1-K1
- B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten






