Leerbaan

Boulanger

Bisschopsmolen
  • Youtube play button
Per direct
Werkdagen in overleg
MBO-certificaat
Praktijkverklaring

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Vergoedingen en opties

B
Bisschopsmolen

Telefoonnummer: +31433270613
Contact persoon:
Frank van Eerd
T: +31433270613
E: info@bisschopsmolen.nl

Wat leer je?

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten
  • B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de leerbaan niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze leerbaan voor Boulanger.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Wat zoek je?

Welk beroep zoek je?

Waar wil je zoeken?

Leerbaan zoeken