Mobiliteit

Mogelijke beroepen

De sector mobiliteit beweegt: (vracht)auto’s, treinen, trams en fietsen verplaatsen zich door heel Nederland. Nieuwe ontwikkelingen en innovaties hebben veel invloed op de sector. Daarom werk je met nieuwe materialen en moderne systemen.

Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen!

Sleutel jij al graag onder de motorkap van auto’s, vrachtwagens, tractoren of andere voertuigen en wil je daar je werk van maken? Wordt dan basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen!

Autoschadehersteller

Als autoschadehersteller herstel je carrosserieschade en voertuigsystemen. Je voert opdrachten uit die je van je leidinggevende krijgt. Dat doe je volgens de standaardroutine en vastgelegde procedures. Je hebt technisch inzicht en bent verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van je werk. Bij knelpunten schakel je de hulp van collega’s in. Binnen je opdracht maakt je zelf keuzes in de uitvoering van het werk.

Autospuiter

Als autospuiter werk je in de carrosseriebranche op de afdelingen voorbewerken en spuiten. Je bewerkt ondergronden voor, spuit aflakmaterialen en voert de werkzaamheden volgens vastgelegde procedures uit. Deze werkzaamheden voer je uit op een werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor een goede en efficiënte uitvoering van de opdrachten die je van je leidinggevende krijgt.

lees verder